Termeni si conditii

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului visual-eyewear.ro

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati si sa apelati la produsele si serviciile oferite de visual-eyewear.ro. Compania care administreaza site-ul visual-eyewear.ro este S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J25/627/1994 si are Codul de Identificare Fiscala (CIF / CUI) RO5313815, Capital Social 19.500 RON.

Sediul social: Comlosu Mic, nr. 425, judetul Timis, Cod postal 307121
Tel.: +40767805301
E-mail: contact@visual-eyewear.ro

Accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia implica acceptarea Termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca, la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

1. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului visual-eyewear.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L.. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L.

Informatiile prezente pe visual-eyewear.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. In orice alte situatii, continutul visual-eyewear.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L..

Accesarea si utilizarea site-ului visual-eyewear.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Imaginile produselor de pe visual-eyewear.ro au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ramele pentru ochelarii de vedere si ochelarii de soare sunt noi si vin insotite de toc.

2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L Societatea noastra nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele visual-eyewear.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului visual-eyewear.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea societatii S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L in lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web visual-eyewear.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea visual-eyewear.ro nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii nr. 51/1995.

3. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L prin unul din mijloacele afisate mai sus si in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L , dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

5. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

6. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul visual-eyewear.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Inregistrarea ca utilizator:
Pentru a putea comanda produsele noastre si ulterior sa va autentificati pe site -ul visual-eyewear.ro trebuie sa va inregistrati ca si client nou. Pentru a va inregistra aveti nevoie de un nume de utilizator (adresa de email) si de o parola. Pentru toate datele furnizate va asumati raspunderea ca sunt corecte, actuale, adevarate si complete
Comenzile sunt procesate de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 -18.00.
Comenzile efectuate in afara programului, vor fi procesate a doua zi.
Comenzile efectuate in perioada sarbatorilor legale si weekend vor fi procesate in prima zi lucratoare.

7. POLITICA DE FACTURARE, PLATI SI LIVRARE

Preturile afisate pe site-ul visual-eyewear.ro NU includ TVA. In cazul ramelor de ochelari cota TVA-ului aplicat este de 9%, iar in cazul ochelarilor de soare sau al accesoriilor se aplica cota de 19%.

Livrarea produselor comandate se face prin DPD Curier, costul livrarii este suportat de compania S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L.

Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se face intre 3-5 zile lucratoare. In cazul produselor aflate in stocul producatorilor externi, in functie de confirmarea primita de la acestia se stabilesc impreuna cu clientul detaliile livrarii.

8. GARANTII SI POLITICA DE RETUNARE:

Toate produsele comercializate de S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L. dispun de Certificat de originalitate si conformitate emis de producator.

Perioada de garantie acordata pentru produsele distribuite de S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L. este de 12 luni.

In cazul defectarii produsului, in conditiile normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie se poate proceda la inlocuirea componentei defecte sau la inlocuirea totala a produsului. Orice reparare sau inlocuire va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L si client conform legii 449/2003, in termen de maxim 15 zile calendaristice. Produsele sau partile defecte, inlocuite in garantie, trec in patrimoniul S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L.

Clientul are un termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului pentru a trimite o notificare scrisa ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

In cazul returnarii unui produs puteti opta pentru returnarea banilor sau schimbarea cu un alt produs. Daca produsul este mai scump se achita catre S.C. VISUAL INDIVIDUAL PRECISION S.R.L diferenta de pret. Produsul nou va fi livrat doar dupa ce clientul/utilizatorul va returna produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului, ori dupa caz a produsului plus diferenta de valoare, se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la retur.

9. FRAUDA SI LITIGII:

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se va incerca sa se rezolve pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica revederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor va fi facuta de instantele competente in conformitate cu legile in vigoare.