Visual Individual Precision

Firma Visual Individual Precision a pornit ca o afacere a familiei Jakoby în 1994 în Timişoara, fiind unic importator şi distribuitor a firmei germane FERDINAND MENRAD GmbH.&CO.KG pe piaţa ramelor de ochelari din România cu brandurile: MENRAD, JOOP! si MORGAN.

De curand s-a incheiat cu aceasta un parteneriat si pentru brandul BOGNER.

Aflata in cautare continua de branduri cu personalitate puternica, in anul 1995 firma semneaza colaborarea cu partenerul german ESCHENBACH OPTIK GmbH pentru brandurile TITANFLEX, HUMPHREY’S, BRENDEL, TITANFLEX KID’S (OIO), JOS. si MARC O’POLO.

Atentia la detalii a fost mereu o prioritate a firmei noastre si astfel s-a nascut colaborarea cu PRICON GmbH&CO.KG pentru accesorii si articole de atelier oftalmologic, colaborare care dureaza de peste 15 ani.

Intelegand nevoile opticienilor si din dorinta de a-i ajuta cu solutii personalizate pentru toate provocările pietei, in anul 2015 compania MICHAEL PACHLEITNER GROUP GmbH (MPG) si firma noastra semneaza o colaborare pentru brandurile: DANIEL HECHTER, H.I.S, KIOTONAKAMURA, RUUD VAN DYKE, PROVA si VIENNA DESIGN.

Din dorinta de a raspunde cerintei consumatorului de a asocia designul produselor cu specialistii in moda, 2017 a fost anul in care s-a semnat colaborarea cu compania fondata in Italia, VISIBILIA GROUP GmbH, pentru distributia brandului propriu VISIBILIA TITAN, pecum si a cunoscutului si respectatului brand de moda BETTY BARCLAY .

Aflată în proprietatea familiei Jakoby, firma Visual Individual Precision este distribuitor autorizat al firmelor germane:
– FERDINAND MENRAD GmbH.&CO.KG, cu o traditie în productia ramelor de ochelari de corectie si de soare din 1896, unul dintre putinii mari producatori de produse de brand care îsi îndeplinesc de fapt promisiunea și îsi mentin standardele înalte de productie
– ESCHENBACH OPTIK GmbH, companie infiintatata in 1913, cu trei premii recente Red Dot
– VISIBILIA GROUP GmbH, cu peste 25 de ani de experienta in domeniu
– MICHAEL PACHLEITNER GROUP GmbH (MPG), prezenta pe piata din 1984, exportand in prezent produsele in peste 70 de tari
– PRICON GmbH&CO.KG, afacere de familie cu 30 de ani investiti in domeniu

V.I.P = calitate, design modern si raport performanta/pret echitabil

Produsele distribuite de firma noastra sunt produse de top, caracterizate prin calitate superioara şi design modern. Brandurile incluse in portofoliul nostru se situeaza în topul vanzarilor de rame de ochelari pe piata romaneasca si internationala. Mai mult decat atat, suntem, permanent, orientati catre nevoile clientilor nostri.

Tu, clientul nostru, esti foarte important pentru noi si gasesti mereu aici un partener de încredere în afacerea ta.